Egysoros konyhabútor gyártása a Tomaj Bútor Manufaktúránál

Minden trendi és modern konyhában ott a helye, de akár a minimalista kialakítás mellé is remek választás a magasfényű piros konyhabútor, amely után valódi élmény lesz belépni Önhöz!

Tervezésünk során, ilyenkor érezzük leginkább, mit is jelent nekünk alkalmazkodnunk megrendelőink konyhai méreteihez. Meggyőződésünk azonban, hogy egy kis háztartási, egyszemélyes konyhabútor is lehet gyönyörű és ami még fontosabb, praktikus.

Terveztesse meg konyháját díjmentesen!

Hívja a 06-30-790-4957 telefonszámot!

Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor
Egysoros konyhabútor


Egysoros konyhabútor tervezés DÍJMENTESEN!

Tegye próbára tapasztalatunkat, és készítesse el velünk konyhája látványtervét! Szakemberünk - az Önnel folytatott konzultáció után - 3D látványtervet készít, amelyet online juttatunk el Önhöz.
Amennyiben elképzelése mégis eltérne a meglévő tervektől, addig változtatjuk azokat amíg ön elégedett lesz!

Kérjük adja meg adatait és írjon nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeressük, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Konyhaterv vázlat,skicc minta

magasfényű konyhabútor konyha skicc

Az egysoros konyhabútor előnyei

Legyen szó bármilyen konyhabútorról, ha egyedileg tervezi meg konyhabútorát, rengeteg helyet spórolhat és csak a fantáziája szabhat határt, hogy mennyire legyen különleges az ön konyhabútora.

Miért éri meg egyedi egysoros konyhabútort készíttetni?

Tomaji Bútor Manufaktúráról

2011 októberében nyitottuk meg bemutatótermünket Dunaharasztin. ahol személyesen is megnézheti legnépszerűbb konyhabútorainkat. Az elmúlt években számos különleges és egyedi kérést sikerült teljesítenünk ügyfeleink részére, akik nem csak a gyártás, hanem a tervezés és a beépítés során is számíthatnak a segítségünkre. Az előregyártott, illetve egyedi konyhabútorokhoz emellett széles választékban kínálunk beépíthető készülékeket, így például páraelszívókat, sütőket, főzőlapokat és mosogatókat is.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek azzal, miből készítjük el bútoraikat és ezek milyen előnyökkel járnak számukra. Megrendelés esetén Dunaharaszti Bemutatótermünkben egy személyes egyeztetésre invitáljuk, ahol minden fölmerülő kérdésére válaszolunk!

Hívjon minket bizalommal - 06-30-790-4957

Márkák amikkel dolgozunk