kapcsolat

Avagy mire figyelj egyedi konyhabútor tervezésnél

A konyha az otthon (egyik) lelke, a konyhabútor kiválasztása ezért egy meghatározó döntés, amit alaposan meg kell fontolnod, hiszen akár hosszú évtizedekre is szólhat. Ne vágj bele meggondolatlanul a konyhabútor vásárlásba! Minden család, minden otthon már, miért is pont a konyhabútorod ne lenne egyedi? Megmutatjuk, hogyan és mikre figyelve terveztesd meg egyedi konyhabútorodat.

Milliméter pontos konyhabútor - ne köss kompromisszumokat

Használd ki, hogy a TBM-nél testre (illetve helyiségre) szabjuk az egyedi konyhabútorodat! A konyhabútor vonalának, a fiókoknak, ajtóknak, az egész szekrénysornak milliméter pontosan kell igazodnia a konyha méreteihez. Egy milliméternek sem szabad elvesznie: az egész helyiséget optimálisan kell berendezni ahhoz, hogy a lehető legtöbb tárolóhelyet és munkafelületet kapd, a konyha méreteinek korlátjaitól függetlenül. A testreszabott konyhabútor gyártás az igényeid felmérésével kezdődik, majd folytatódik az egyedi tervezéssel és a milliméter pontos gyártással. A konyhabútort már kezdettől fogva a helyiségre szabva készítjük, és nem utólag faragunk le belőlük az összeszerelésnél. Ez garantálja a lehető legmagasabb minőséget. A TBM egyedi konyhabútoraival egy millimétert sem fogsz veszíteni. Vess véget a kompromisszumoknak!

Egysoros konyhabútor

Az egyedi konyhabútor tökéletesen illeszkedik a szélességhez

Ahány ház, annyi különböző helyiség, és mindegyiknek megvan a saját mérete. Annak érdekében, hogy álmaid konyhája tökéletesen illeszkedjen az otthonodba, a lehető legjobb megoldás, amit választhatsz, az egyedi konyhabútor gyártása. Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy nem fogsz a konyhai helyiségben értékes millimétereket elvesztegetni, és maximálisan ki tudod használni a rendelkezésre álló helyet. Válassz olyan egyedileg tervezett konyhabútort, ahol (akár) a kis szekrények vagy nyitott polcok helyett milliméter pontosan megtervezett kihúzható szekrények biztosítják neked a lehető legnagyobb tárolóhelyeket.

Egysoros konyhabútor

Igazodjon konyhád a magassághoz is

Az elegendő tárolóhely általában kevésnek bizonyul, különösen a kisebb lakásokban. A konyha magasságához igazodó konyhabútorral azonban maximálisan kihasználhatod a helyiség teljes méretét. Ez a megoldás további tárolóhelyeket teremt ott is, ahol egyébként kihasználatlan, üres terek lennének. Itt akár olyan dolgokat is tárolhatsz, amiket nem minden nap használsz, de a háztartásodban továbbra is rendelkezésre kell állniuk.

Végtelen lehetőségek a konyhabútor színek és anyagok tekintetében is

A TBM-nél hatalmas szín-, anyag- és dekoriáció választékot kínálunk az egyedi konyhabútor előlapjához, munkalapokhoz, tartozékokhoz (mint a foganytúk; de lehetőséged van fogantyúk nélküli bútort is gyártatni), sőt, a hátsó falakhoz is. Mindezt a saját, személyes igényeiddel és stílusoddal kombinálhatod.

Egyedi, színes konyhabútor korpuszok

Avagy legyen belül is olyan szép a konyhabútorod, mint kívül.
A TBM-nél a korpuszok tekintetében is többféle szín közül választhatsz. Ez teszi a konyhabútorodat belül is olyan gyönyörűvé, mint kívül.

Egysoros konyhabútor

Kreativitás a konyhában

Minden ajtófront, munkalap, fogantyú, korpusz egy helyen. A kombinációk széles skálájának csak a kreativitás szabhat határt. A színeket és anyagokat mind megtekintheted és összekombinálhatod bemutatótermünkben.

Egysoros konyhabútor

Konyhabútor ajtófrontok

A konyhabútor előlapjának szín- és anyagválasztéka óriási. Anyagtól függően más-más lehetőségek vannak a szín és kombinációk tekintetében. Minden ajófrontunkat szigorú minőség ellenőrzésnek vetjük alá, és kétéves garanciát vállalunk rájuk. A frontok kivitelezése is milliméter pontossággal történik.

Egysoros konyhabútor

Konyhabútor munkalapok

A konyhabútor munkalapok anyagválasztását az ajtófrontokhoz és igényeidhez alakítjuk.
- Laminált munkalapok
- Fa munkalapok
- Rozsdamentes munkalapok
- Kvarc munkalapok
- Kerámia munkalapok

Tapasztald meg az egyedi bútorgyártás előnyeit a TBM-nél

Az egyedi konyhabútor maximális szabadságot kínál a konyha tervezésében, és lehetővé teszi a teljes rendelkezésre álló tér optimális kihasználását. Konyhai helyiségedben egyetlen milliméternek sem szabad kihasználatlanul maradnia vagy eltűnnie egy bútorlap mögött. Szakértő konyhabútor tervezőnk meg fogja beszélni veled nem csak igényeidet és lehetőségeidet, de a milliméter pontos gyártás előnyeit is, és mindezeket figyelembe veszi az egyedi konyha tervezésénél.

Milliméter pontos egyedi bútorok az egész lakásban

A TBM-nél az egész otthonodat be tudjuk rendezni rád szabott, egyedi bútorokkal. Az egyedi igények szerint gyártott bútorokat nem csak a konyhába, de a nappaliba, hálószobába, előszobába és fürdőszobába is be tudod szerezni. Így teljes tervezési szabadságot élvezhetsz egész otthonodban, és minden bútorodat tökéletesen az adott helyiséghez igazíthatod, így minden millimétert maximálisan kihasználhatsz a tárolás és kényelem tekintetében.

Egyénre szabott tanácsok konyhabútor vásárláskor

Egy új konyhát a legnagyobb körültekintéssel kell megtervezni. Mi a te oldaladon állunk, a te igényeidet és érdekeidet képviseljük. Használd weboldalunkat a teljeskörű tájékozódáshoz, hogy megismerkedhess az egyedi konyhabútor tervezés alapjaival, majd látogass el dunaharaszti bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megnézheted az általunk gyártott kiállított konyhákat. Itt személyesen tesztelheted is a hangulatot, a kialakítást és a funkcionalitást. Ha már megvannak konyhád méretei, értékesítőnk át is beszélheti veled a legváltozatosabb lehetőségeket.