L-alakú konyhabútor gyártása a Tomaj Bútor Manufaktúránál

Egyedi L-alakú konyhabútor tervezés konyhádban személyre szabottan.

Szeretnél olyan konyhabútort, amely körbe ölel és biztonságot nyújt a konyhádban? Ha igen, válaszd ki nálunk az általad megálmodott színvariációban és kiegészítőkkel felszerelt L-alakú konyhabútort, vagy mondd el, mit szeretnél, mi pedig segítünk ötleteidet formába önteni!

Tudj meg többet a konyhatervezésről!


Az L-alakú konyha akkor ideális választás, ha egy kis étkezőasztalt vagy konyhaszigetet is akarsz a konyhában. Ez a megoldás jól hasznosítja a sarkot, illetve egyesíti a konyhát az étkezővel.

Milliméter pontos konyhabútorokat gyártunk, igényeidre és a konyhádra szabva. Kezdd el egyedi konyhád tervezését egyszerűen: töltsd ki a Konyhatervezés feladatlistát, és kezdjük el megvalósítani álmaid konyháját!

Konyhatervezés feladatlista

Tudj meg többet a TBM-ről!

l alakú konyhabútor
l alakú konyhabútor
l alakú konyhabútor
l alakú konyhabútor
l alakú konyhabútor
l alakú konyhabútor
l alakú konyhabútor


L alakú konyhabútor tervezés DÍJMENTESEN!

Kérjük add meg adataidat, és írj nekünk egy rövid elképzelést leendő egyedi konyhabútorodról, majd mi felkeresünk, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Az egyedi L-alakú konyhabútor előnyei

Legyen szó bármilyen konyhabútorról, ha egyedileg tervezed meg konyhabútorodat, rengeteg helyet spórolhatsz, és csak a fantáziád szabhat határt, hogy mennyire legyen különleges a konyhád.

Miért éri meg egyedi, l alakú konyhabútort készíttetni?

A Tomaji Bútor Manufaktúráról

Ha még csak az ötletelésnél tartasz, ideje megkeresned minket!

l alakú konyhabútor

Küldd el tervedet, vázlatodat egy egyszerű skicc formájában e-mailen vagy messengeren keresztül, vagy töltsd ki egyszerűen a Konyhatervezés feladatlistát, hogy lássuk, milyen elképzeléseid is vannak egyedi konyhádról.

l alakú konyhabútor

Ha konkrét elképzelésed van, küldd át konyhád méreteit, bútorod frontjának anyagtípusát, a szerelvényekre és beépíthető készülékekre vonatkozó igényeidet, és látványtervünk ezek szerint fog elkészülni.

l alakú konyhabútor

Megrendelésed véglegesítését követően munkatársunk előre egyeztetett időpontban kimegy helyszíni felmérésre, hogy biztos adatokkal álljunk neki a gyártásnak. A gyártás tomajmonostorai telephelyünkön történik, magas minőségű gépparkkal és szakmai gárdával.

l alakú konyhabútor

El is készült a konyhabútorod, amivel reményeink szerint egy új és meghatározó szakasza kezdődik ennek a helyiségnek, ahol a társaság, gondolatok, ötletek, gasztroélmények találkoznak, mindezt egy jó érzésű környezetben.

Márkák amikkel dolgozunk