Egyedi magasfényű konyhabútor gyártása

Egyedi konyhabútor tervezés konyhádban személyre szabottan

Minden trendi és modern konyhában ott a helye, de akár a minimalista kialakítás mellé is remek választás a magasfényű konyhabútor, amely után valódi élmény lesz belépni a konyhádba!

Szereted a gyönyörű fényű, tükröződő felületű bútorokat, amelyek nappal még fényesebbé teszik a konyhádat? Válaszd ki nálunk az általad megálmodott színvariációban és kiegészítőkkel felszerelt magasfényű konyhabútort, vagy mondd el, mit szeretnél, mi pedig segítünk ötleteidet formába önteni!

Tudj meg többet a konyhatervezésről!


A magasfényű konyhabútor akkor ideális választás, ha szereted a fényes felületeket, amik nappal a helyiséget még világosabbá varázsolják. Feltűnő dísze lehet a konyhának a magasfényű konyhabútor, melynél milliméter pontos gyártás esetén garantált, hogy nem lesznek kihasználatlan felületek se a fiókok és szekrények, se a munkafelületek tekintetében. Töltsd ki Konyhatervezés feladatlistánkat, hogy megismerjük az igényeidet, és el tudjuk készíteni a díjmentes 3D látványtervet álmaid konyhájáról!

Konyhatervezés feladatlista

Tudj meg többet a TBM-ről!

Bordó magasfényű konyhabútor gyártása
Drappmagasfényű konyhabútor gyártása
Bordó magasfényű konyhabútor gyártása
Fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Piros magasfényű konyhabútor gyártása
Fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Fekete-fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Szürke magasfényű konyhabútor gyártása
Fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Szürke magasfényű konyhabútor gyártása


Egyedi magasfényű konyhabútor tervezés DÍJMENTESEN!

Tedd próbára tapasztalatunkat, és készíttesd el velünk konyhád látványtervét! Szakemberünk - a veled folytatott konzultáció után - digitális 3D látványtervet készít, amelyet online juttatunk el neked.
Amennyiben elképzelésed mégis eltérne a meglévő koncepciótól, változtatjuk, csiszoljuk mindaddig, amíg nem vagy elégedett!

Kérjük add meg adataidat, és írj nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeresünk, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Konyhaterv vázlat,skicc minta

magasfényű konyhabútor konyha skicc

Magasfényű konyhabútor előnyei

Legyen bármilyen különleges is egy előre gyártott konyhabútor, egyáltalán nem biztos, hogy számodra ideális megoldást jelent. Az előre gyártott bútorok ugyanis nem veszik, nem is vehetik figyelembe a konyhád sajátosságait, így megeshet, hogy már a beépítés sem megy zökkenőmentesen.

Az egyedi magasfényű konyhabútor tehát:

A Tomaji Bútor Manufaktúráról

2011 októberében nyitottuk meg bemutatótermünket Dunaharasztin, ahol személyesen is megnézheted legnépszerűbb konyhabútorainkat. Az elmúlt években számos különleges és egyedi kérést sikerült teljesítenünk ügyfeleink részére, akik nem csak a gyártás, hanem a tervezés és a beépítés során is számíthatnak a segítségünkre. Az előregyártott, illetve egyedi konyhabútorokhoz emellett széles választékban kínálunk beépíthető készülékeket, így például páraelszívókat, sütőket, főzőlapokat és mosogatókat is.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek azzal, miből készítjük el bútoraikat és ezek milyen előnyökkel járnak számukra. Megrendelés esetén Dunaharaszti bemutatótermünkben egy személyes egyeztetésre invitálunk, ahol minden felmerülő kérdésére válaszolunk!

Tudj meg többet a TBM-ről!

Márkák amikkel dolgozunk