Modern konyhabútor gyártása

Egyedi modern konyhabútor tervezés az Ön konyhájában személyre szabottan.

Minden trendi és modern konyhában ott a helye, de akár a minimalista kialakítás mellé is remek választás a magasfényű konyhabútor, amely után valódi élmény lesz belépni Önhöz!

Szereti a gyönyörű fényű, tükröződő felületű bútorokat, amelyek nappal még fényesebbé teszik a konyháját? Válassza ki nálunk az Ön által megálmodott színvariációban és kiegészítőkkel felszerelt modern konyhabútort, vagy mondja el, mit szeretne, mi pedig segítünk ötleteit formába önteni!

Terveztesse meg konyháját díjmentesen!

Hívja a 06-30-790-4957 telefonszámot!

Fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Bordó magasfényű konyhabútor gyártása
Drappmagasfényű konyhabútor gyártása
Bordó magasfényű konyhabútor gyártása
Fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Piros magasfényű konyhabútor gyártása
Fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Fekete-fehér magasfényű konyhabútor gyártása
Szürke magasfényű konyhabútor gyártása
Szürke magasfényű konyhabútor gyártása


Modern konyhabútor tervezés DÍJMENTESEN!

Tegye próbára tapasztalatunkat, és készítesse el velünk konyhája látványtervét! Szakemberünk - az Önnel folytatott konzultáció után - digitális 3D látványtervet készít, amelyet online juttatunk el Önhöz.
Amennyiben elképzelése mégis eltérne a meglévő koncepciótól, változtatjuk, csiszoljuk mindaddig, amíg nem elégedett!

Kérjük adja meg adatait és írjon nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeressük, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Konyhaterv vázlat,skicc minta

magasfényű konyhabútor konyha skicc

Modern konyhabútor előnyei

Legyen bármilyen különleges is egy előre gyártott konyhabútor, egyáltalán nem biztos, hogy az Ön számára ideális megoldást jelent. Az előre gyártott bútorok ugyanis nem veszik, nem is vehetik figyelembe az Ön konyhájának sajátosságait, így megeshet, hogy már a beépítés sem megy zökkenőmentesen.

Miért éri meg egyedi, modern konyhabútort készíttetni?

Tomaji Bútor Manufaktúráról

2011 októberében nyitottuk meg bemutatótermünket Dunaharasztin. ahol személyesen is megnézheti legnépszerűbb konyhabútorainkat. Az elmúlt években számos különleges és egyedi kérést sikerült teljesítenünk ügyfeleink részére, akik nem csak a gyártás, hanem a tervezés és a beépítés során is számíthatnak a segítségünkre. Az előregyártott, illetve egyedi konyhabútorokhoz emellett széles választékban kínálunk beépíthető készülékeket, így például páraelszívókat, sütőket, főzőlapokat és mosogatókat is.

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek azzal, miből készítjük el bútoraikat és ezek milyen előnyökkel járnak számukra. Megrendelés esetén Dunaharaszti Bemutatótermünkben egy személyes egyeztetésre invitáljuk, ahol minden fölmerülő kérdésére válaszolunk!

Hívjon minket bizalommal - 06-30-790-4957

Márkák amikkel dolgozunk