kapcsolat

Tomaji Bútor Manufaktúra - Családi vállalkozás közel negyed évszázada

A családi tulajdonban lévő manufaktúra egy kis magyar településen, Tomajmonostorán található, ahol arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a klasszikus, évszázados hagyományokon alapulú bútorgyártást ötvözni tudtuk a XXI. század legmodernebb eszközeivel és technológiáival. A folyamatos fejlődésnek és bővülésnek hála 2011-ben Budapest közvetlen szomszédságában, Dunaharasztin megnyitottuk bemutatótermünket. Ez lehetővé tette számunkra azt, hogy sokkal könnyebben, gyorsabban és dinamikusabban szolgálhassuk ki megrendelőinket. A gyártás továbbra is Tomajmonostorán zajlik, a megrendelőinkkel történő egyeztetés és a tervek véglegesítése pedig a sokkal könnyebben megközelíthető, központi helyen lévő dunaharaszti bemutatóteremben.

kapcsolat

Az egyedi bútorokat készítő manufaktúra első lépései

Alapítónk Kecskeméti Zoltán bútorasztalos. Családi hagyomány számára - asztalos édesapa révén - hivatása. A legfontosabb számára az, hogy a TBM megrendelői elégedett arcát lássa viszont, mikor átadásra kerül egy-egy egyedi hálószoba, előszoba vagy konyhabútor. 2001-ben indította útjára vállalkozását egy kis asztalosműhelyben, egyedi konyhabútor, gardrób, fürdőszoba bútorok gyártásával. A fő profil azóta is megmaradt, a géppark, szakmai háttér és gyártási technológiák viszont a lehető legmagasabb szintre léptek Tomajmonostorán. “Célom - olyan bútorok gyártása, melyek nem csupán szépségükben, de élettartamukat tekintve is megállják a helyüket. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően minden kihívásra megoldást találunk, átlátjuk a vevő elképzeléseit és mindig a tökéletes végeredményre törekszünk.” - Kecskeméti Zoltán

Milliméter pontos bútorgyártás

A TBM olyan milliméter pontosan megtervezett és legyártott bútorokat jelent, melyek nem csak az egyedi igényeket elégítik ki, de áruk is megfizethető. Nem az a célunk, hogy a lehető legdrágábban gyártsunk egyedi bútorokat, sokkal inkább az, hogy egyedi bútoraink az adott otthonra, családra vagy személyre legyenek szabva.

kapcsolat
kapcsolat

Hagyományos bútorgyártás XXI. századi technológiával Tomajmonostorán

Egyedi bútoraink gyártása klasszikus tradíciókon és évszázados szemléleten alapul, ám a legmodernebb géppark segítségével történik. Hiszünk abban, hogy egy igényes, egyedi igényekre szabott bútornak évtizedeken keresztül kell szolgálnia az otthon lakóit, ezért mindig a legmagasabb minőségre törekszünk. Ehhez pedig nem csak az évszázados bútorasztalos hagyományok elengedhetetlenek, de a stabil szakmai háttér és a legkorszerűbb gyártási eszközök és technológiák is.

Bútor bemutatóterem az ország közepén

A dunaharaszti bemutatóterem helyének kiválasztása tudatos döntés volt. Azért választottuk az ország központját a tervezési folyamatok helyszínéül, mert minden egyes megrendelőnket személyesen is szeretnénk ismerni, hogy pontosan lássuk az igényeiket - a személyesség elősegítése érdekében pedig egy minden irányból könnyen megközelíthető helyet választottunk a bemutatóteremnek.

kapcsolat
kapcsolat

Fenntartható bútorgyártás

Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű és fenntartható bútorgyártás iránt. Csapatunk olyan közösség, amely magába foglalja a modern otthoni formatervezést, a minőségi bútorok tervezésétől egészen a gyártásig. A CNC berendezéseknek köszönhetően, sikerült lépést tartanunk a mai modern világ technológiájával, és az energiatakarékosságnak (napenergia használata) hála a környezetet is igyekszünk kímélni a gyártási folyamatok során. Gyártásunk jelenleg 500 m2 -es műhelyünkben történik, mely sokkal több mint egy gyár - ez a műhely a cég magja, és minden elkészült munkánk alapja.

Egyedi bútorok tervezése és gyártása

Látogass el Dunaharasztiban lévő bemutatótermünkbe, vagy küldd el elképzelésedet elérhetőségeinkre, és pár napon belül elküldjük neked 3D-s látványtervünket és ajánlatunkat. Ajánlatunkat elfogadva egyeztetett időpontban, egy kötetlen beszélgetés során átbeszélünk minden apró részletet, hogy közösen megkapjuk a tökéletes végeredményt.
“Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe…”
Kecskeméti Zoltán - TBM tulajdonos

Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése

Látogasson el dunaharasztiban lévő bemutatótermünkbe, vagy küldje el elképzelését
elérhetőségeinkre, pár napon belül átküldjük Önnek 3D-s látványtervünket és ajánlatunkat.
Ajánlatunkat elfogadva egyeztetett időpontban, egy kötetlen beszélgetés során átbeszélünk minden apró részletet,
hogy közösen megkapjuk a tökéletes végeredményt.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe...       
                                                                                                                             Kecskeméti Zoltán - TBM tulajdonos

További kérdés esetén keresse munkatársaimat az alábbi elérhetőségeken 

Egyedi és széria bútor bemutatóterem-értékesítés: 06-30-356-9620

Bútortervezés:  06-30-790-4957 


Terveztetni szeretnék