Rusztikus konyhabútor gyártása a Tomaj Bútor Manufaktúránál

Egyedi rusztikus konyhabútor tervezés az Ön konyhájában személyre szabottan.

Szeretne olyan konyhabútort, amely körbe öleli és biztonságot nyújt a konyhájába? Ha igen! Válassza ki nálunk az Ön által megálmodott színvariációban és kiegészítőkkel felszerelt rusztikus konyhabútort, vagy mondja el, mit szeretne, mi pedig segítünk ötleteit formába önteni!

Terveztesse meg konyháját díjmentesen!

Hívja a 06-30-790-4957 telefonszámot!

rusztikus konyhabútor
rusztikus konyhabútor
rusztikus konyhabútor
rusztikus konyhabútor
rusztikus konyhabútor
l alakú konyhabútor


Rusztikus konyhabútor tervezés DÍJMENTESEN!

Kérjük adja meg adatait és írjon nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeressük, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Egyedi rusztikus konyhabútor előnyei

Legyen szó bármilyen konyhabútorról, ha egyedileg tervezi meg konyhabútorát, rengeteg helyet spórolhat és csak a fantáziája szabhat határt, hogy mennyire legyen különleges az ön konyhabútora.

Miért éri meg egyedi, l alakú konyhabútort készíttetni?

Tomaji Bútor Manufaktúráról

Ha ön még az ötletelésnél tart semmi gond keressen fel.

l alakú konyhabútor

Küldje el tervét, vázlatát egy egyszerű skicc formájában e-mailen vagy messengeren keresztül!

l alakú konyhabútor

Önnek konkrét elképzelése van, küldje át konyhája méreteit, bútora frontjának anyagtípusát, szerelvények-beépíthető készülékekre vonatkozó igényeit és látványtervünk e szerint fog elkészülni.

l alakú konyhabútor

Megrendelésének véglegesítését követően, munkatársam egyeztetett időpontban, kimegy helyszíni felmérésre, hogy biztos adatokkal álljunk neki a gyártásnak. A gyártás Tomajmonostorai telephelyünkön történik, magas minőségű gépparkkal és szakmai gárdával.

l alakú konyhabútor

Önnek az elkészült a konyhabútora, amivel reményeink szerint egy új és meghatározó szakasza kezdődik ennek a helyiségnek, ahol a társaság, gondolatok, ötletek, gasztroélmények találkoznak, mindezt egy jó érzésű környezetben.

Márkák amikkel dolgozunk